Desi oficialii ciinilor anuntasera ca Darwin Caicedo a semnat cu Dinamo, lucrurile s-au complicat putin. Actele nu sint inca definitivate, motivul fiind ca fotbalistului nu-i convine salariul pe care alb-rosiii i l-au propus, mai ales ca acesta este mai mic decit suma stabilita initial. Ecuadorianul a avut o intilnire cu sefii din Groapa, dar discutiile decisive vor avea loc astazi.

Transferul lui Darwin Caicedo in Stefan cel Mare se prelungeste. Cu toate ca intelegerea a fost anuntata de club, lucrurile nu sint inca parafate. Problemele au aparut chiar in momentul in care atacantul a trebuit sa isi puna semnatura pe contract, ecuadorianul descoperind ca salariul care era prevazut acolo era mai mic decit ce i se spusese inainte de venirea sa in Romania.

"Nu s-a semnat decit un precontract. Mai sint probleme de rezolvat. E vorba de salariu, de anumite diferente, dar speram sa se regleze totul in aceasta seara (n.r. - ieri)", a spus impresarul jucatorului, Antonio Sanpietro. Agentul lui Caicedo a mai spus ca nu este nici o problema cu fostul club al fotbalistului, singurul impediment fiind legat de remuneratia oferita de Dinamo. Pe seara, procuratorul si clientul sau s-au intilnit cu oficialii din Stefan cel Mare.

Discutia a durat in jur de o ora, iar, la finalul acesteia, s-a ajuns la un gentlemen's agreement. "Nu s-a semnat, dar cred ca ne-am inteles, in principiu. Vom vorbi din nou miine (n.r. - astazi), dupa amical", a declarat Sanpietro, ieri-seara. Din cite se pare, nu numai salariul l-a nemultumit pe Caicedo, ci si clauza care prevede ca va primi suma intreaga doar daca va evolua in 70% dintre meciurile unui sezon.

BILETE. Preturi ca pe Da Luz
Dinamo a anuntat pretul biletelor pentru returul cu Benfica, de pe 22 februarie. Surprinzator, acestea sint unele destul de piperate pentru RomDECIZIE. S-a intors
Scarlatache Mircea Rednic a hotarit sa-l readuca la Dinamo pe Adrian Scarlatache de la Jiul. Tehnicianul a luat aceasta decizie, deoarece la echipa ramasesera doar trei fundasi centrali de meserie, dupa plecarea lui Lucian Goian la Ceahlaul. Revenirea tinarului stoper in Stefan cel Mare a fost posibila datorita unei clauze care ii permite sa se intoarca in Groapa in cazul in care antrenorul Mircea Rednic are nevoie de serviciile sale.

"Ar fi frustrant!"
Gigi Netoiu a fost invitat de catre conducerea din Stefan cel Mare sa faca deplasarea impreuna cu delegatia oficiala a ciinilor, la meciul cu Benfica. Chiar daca acest gest este un pas spre impacare, cei din Groapa spun raspicat ca fostul membru al Consiliului de Administratie nu se va intoarce in structura clubului. "Nu poate fi vorba de asa ceva. Eu, unul, sint prieten cu domnul Netoiu, insa, din punctul meu de vedere, o revenire a dinsului este exclusa", a declarat Dragos Savulescu.

Omul de afaceri a continuat si a explicat care sint motivele pentru care patronul de la Vincon nu poate reveni: "Cind domnul Netoiu a plecat de la club, era o situatie. Acum, la Dinamo este cu totul altceva. Sintem pe primul loc, la 13 puncte de Steaua, iar acest lucru este rezultatul muncii noastre si a banilor pe care i-am investit. Noi am ramas si am scos multi bani din buzunar, in timp ce dinsul s-a retras. Pot sa zic ca ar fi frustrant sa vina cineva acum si sa se bucure de rezultatele noastre, fie ca este vorba de Gigi Netoiu, fie de altcineva. Chiar daca este prietenul meu, nu pot sa-i pun citeva milioane in mina sa se bucure de ele. Nu are nici o legatura una cu alta".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.