Una dintre cele mai interesante intalniri de miercuri seara a fost duelul de pe "Teatrul Viselor" din Manchester dintre Anglia si Spania, ibericii impunandu-se cu scorul de 1-0 prin superba reusita a lui Iniesta din minutul 63. infrangerea a fost cu atat mai usturatoare pentru gazde, cu cat forta ofensiva a elevilor lui Steve McClaren a fost aproape inexistenta, jurnalistii de la BBC afirmand ca "Anglia a evoluat atat de slab, incat cu greu ne putem aminti vreo parada a lui Iker Casillias".

Acesta este cel de-al patrulea meci in care britanicii nu izbutesc sa castige, fiind de asemenea, prima infrangere de pe teren propriu a Angliei din era post-Eriksson. Spania, cu cinci jucatori de la Valencia in primul "unsprezece" a jucat foarte exact in aparare, elevii lui Luis Aragones dominand clar mijlocul terenului, Xavi fiind omul-cheie in angrenajul ibericilor.

Tabloidul britanic "The Sun" nu a ratat ocazia de a-i ridiculiza din nou pe componentii "nationalei" Angliei, titrand: "Matadori - Plictisitorii lui McClaren: 1-0", desi mentioneaza faptul ca miercuri seara au lipsit de pe teren jucatori precum John Terry, Joe si Ashley Cole, Owen Hargreaves si Wayne Rooney.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.