Prezent la LPF pentru a participa la sedinta Comisiei pentru Statutul Jucatorului, seful lui FC National a fost dat afara din cladire.

Decizia in cadrul jucatorilor Shroj si Abiodun a fost aminata, iar Constantin Iacov, suspendat deja, cu o zi inainte, pe 8 etape de catre Liga, s-a luat la cearta cu membrii comisiei, fiind evacuat din sala.

"Nu mai e ca pe vremea lui Ceausescu sa ma judeci pe mine cind deja te-ai pronuntat odata!", s-ar fi adresat Iacov membrilor Comisiei pentru Statutul Jucatorului.

"Asa sint oamenii federatiei, asa stiu ei sa procedeze. Asta nu se poate numi justitie. Puteau foarte bine sa-mi spuna sa plec si asta faceam. Au mai amanat cazul o saptamina chiar daca totul clar in favoarea noastra, doar ca sa mai gaseasca o noua chichita. Cererea noastra a fost clara, ei trebuiau sa respinga cererea jucatorului", a comentat Iacov pentru Sport Total.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.