Victor Piturca a declarat dupa meciul Moldova ca ar fi dorit ca aceasta partida sa atraga un numar mai mare de spectatori.

"Ma asteptam la 50-60.000, pentru ca la ultimul meci am invins puternica echipa a Spaniei. De jucam in Italia se vindeau toate biletele si nu inteleg de ce nu se intampla asa si la noi. Cu atat mai mult mi se pare anormal, intrucat biletele nu au fost asa scumpe''.

Selectionerul a mentionat ca s-a simtit o lipsa de pregatire fizica la jucatorii sai, care corelata cu diferenta de concentrare si motivatie a facut meciul mai dificil: "Ma asteptam la un joc de uzura din partea Moldovei, concentrat pe a nu primi gol. Se vede o lipsa de forma fizica la unii dintre jucatori, dar sper ca totul sa va remedia pana la ora jocului cu Olanda. Concentrarea si motivarea au contat in evolutia jocului, dar concluziile finale le voi trage dupa cateva zile''.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.