"Ar putea exista persoane care sa spuna, dupa acest meci, ca Galatasaray nu a jucat bine, insa noi am invins si am obtinut calificarea, ceea ce este imbucurator", a spus Hagi

Daca in campionat, echipa lui Hagi, Galatasaray, a cazut pe locul trei, in Cupa Turciei, lucrurile par sa mearga mult mai bine pentru tehnicianul roman. Galatasaray s-a calificat in semifinalele Cupei Turciei gratie victoriei cu 1-0 obtinute in deplasare la Diyarbakirspor, unicul gol al meciului fiind marcat de catre Ayhan Akman, in minutul 40.

"Nu este usor sa invingi in deplasare. Am avut numeroase ocazii de gol pe care nu le-am valorificat. Ma bucur ca revenim acasa calificati in semifinale, iar acum ne vom gandi la meciul de sambata, cu Besiktas. Cred ca va fi un meci bun pentru noi si ca vom invinge. Pe noi ne inteleg foarte putini oameni. Ar putea exista persoane care sa spuna, dupa acest meci, ca Galatasaray nu a jucat bine, insa noi am invins si am obtinut calificarea, ceea ce este imbucurator", a spus Hagi.

Presa din Turcia s-a intrecut ieri in elogii la adresa antrenorului roman. "Hagi a fost, ieri seara, ca un maestru", a notat cotidianul "Sabah". "Din intalnirea de marti au iesit in castig Galatasaray, care s-a calificat, si Hagi, care si-a pregatit intr-o oarecare masura lotul pentru derbiul cu Besiktas. El a facut corect schimbarile de jucatori si schimbarile privind posturile pe care evoluau fotbalistii. Daca ar fi facut aceste mutari la Samsun, Galatasaray nu ar fi pierdut acel meci", se mentioneaza in "Sabah".

"Fanatik" scrie ca Galatasaray s-a calificat in semifinalele Cupei Turciei pentru prima data dupa patru ani, iar jurnalul "Hurriyet" il avertizeaza pe Hagi sa fie atent pentru ca echipa sa va juca cu Besiktas in campionat. "Acest meci va fi unul pe viata si pe moarte. Hagi va trebui sa remedieze problemele pe care le are la echipa sa pentru ca un rezultat negativ ar scoate formatia Galatasaray de pe sine. Hagi va fi omul-cheie al derbiului. Trebuie sa isi gandeasca foarte bine miscarile, deoarece greselile nu vor fi iertate", a notat "Hurriyet".

Jurnalul "Milliyet" considera ca Galatasaray a obtinut cu usurinta calificarea in semifinale. "Galatasaray a fost invinsa de Diyarbakirspor in prima jumatate a sezonului, dar de data aceasta nu i-a fost teama, a facut ca un meci care se anunta dificil sa fie usor si s-a calificat.

Datorita acestui rezultat i-a crescut increderea in fortele proprii, inaintea meciului cu Besiktas", se precizeaza in "Milliyet". Cotidianul "Turkiye" scrie ca pe stadionul Ataturk au fost prezenti aproximativ 3.000 de suporteri ai echipei din Istanbul, care l-au sustinut pe Hagi. "Suporterii l-au chemat pe Hagi sa-I salute, scandand "I love you Hagi" si s-au intrecut la finalul partidei sa obtina autografe de la antrenorul roman", se precizeaza in "Turkiye".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.