Daca o confruntare cu campioana mondiala ar fi adus un plus de experienta si de motivare pentru tricolori, meciul cu Moldova se transforma intr-un antrenament cu public. In ultimele zile, jucatorii au avut parte de mai multe sedinte tehnice la Mogosoaia, in care antrenorul nationalei a incercat sa le comunice un mesaj cit se poate de clar: astazi are loc repetitia pentru marele spectacol de la Rotterdam.

Piturca a condus ieri un antrenamet tehnico-tactic, in care a definitivat, cel putin in linii mari, formula pentru amicalul de astazi. Daniel Coman va fi, se pare, titular, in ciuda convocarii lui Lobont, in timp ce Contra poate fi trecut la capitolul reveniri. In lipsa lui Chivu, centrul apararii ii va apartine cuplului Tamas - Ghionea, in timp ce Ovidiu Petre va evolua la inchidere.

Atacul nu va suferi modificari fata de ultimele meciuri, Mutu si Marica fiind preferatii lui Piturca. Altfel, Bulgaria a invins ieri Letonia, in Cipru, prin golurile lui Surnis (autogol) si Yovov.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.