Dupa ce campioana en-titre a Romaniei, Steaua Bucuresti, a refuzat amicalul cu reprezentativa nationala a tarii vecine din cauza refuzului oficialilor ros-albastri de a juca la Tiraspol, staff-ul administrativ al gruparii din Ghencea a reusit sa aranjeze pentru elevii lui Cosmin Olaroiu o partida amicala contra formatiei CSM Ramnicu Valcea, ultimul adversar al Rapidului inaintea plecarii vicecampionilor in Cipru, giulestenii reusind sa se impuna lejer, cu 7-0. Anuntul a fost facut de site-ul oficial al Stelei, care mai preciza faptul ca partida se va disputa sambata la ora 14.

In comunicat, conducerea ros-albastrilor afirma ca in acest mod se incearca respectarea unei "promisiuni facute anul trecut suporterilor valceni, cand jocul amical programat nu s-a mai disputat din cauza ninsorii abundente". Acesta va fi ultima partida de pregatire inaintea "dublei" cu FC Sevilla din saisprezecimile Cupei UEFA, care se va disputa pe datele de 15 si 22 februarie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.