Antrenorul lui Dinamo a anuntat ieri ca atacantul ecuadorian, sosit luni noaptea la Bucuresti, va ramane in lotul alb-rosu, dar sustine ca Darwin Caicedo nu se ridica la nivelul lui I. Ganea, transferat in aceasta pauza competitionala la Rapid.

Rednic a mentionat ca renunta la sistemul de rotatie al atacantilor folosit in tur, pentru ca atacantii din prezent nu sunt de aceeasi valoare.

"Caicedo arata bine, e tinerel, frumusel, are picioare frumoase. Sa-l vedem insa si la treaba. Va ramane la Dinamo. Dar nu o sa mai fie o rotatie a atacantilor. Cel mai bun o sa joace. Rotatie a fost cand aveam trei atacanti de aceeasi valoare si toti isi faceau datoria. Caicedo nu este slab, dar abia a venit. Are 23 de ani, a jucat in echipa nationala, nu putem insa sa-l comparam cu Ganea. V-am spus, N&D (n.r. - cuplul de atacanti Cl.
Niculescu - Danciulescu) este de baza. Am mare incredere in ei ca vor face un retur bun", a declarat rednic.

Intrebat daca atacantul sud-american se va acomoda cu temperaturile mai scazute din Romania, avand in vedere ca la antrenamentul de marti dimineata a aparut purtand caciula si manusi, Rednic a raspuns: "El trebuie sa se adapteze daca vrea sa joace in Europa si sa faca performanta". Caicedo a venit ieri dimineata la Complexul Sportiv "Dinamo" insotit de impresarul sau.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.