Pentru Razvan Lucescu, cea mai grea piatra de incercare din returul campionatului este partida din Giulesti, impotriva Stelei. In viziunea sa, confruntarea este decisiva pentru stabilirea formatiei care va ocupa, la finalul campionatului, locul doi, cel ce asigura calificarea in Champions League. Tehnicianul spera sa beneficieze de vreme buna in cantonamentul din Cipru.

Obiectivele Rapidului sint cistigarea Cupei Rom"Obtinerea locului doi la finalul campionatului este la indemi na noastra. Batem Steaua in Giulesti si sintem in Champions League. Avem un grup de jucatori foarte valoros si, daca echipa intra intr-o forma buna, ne vom putea atinge principalele obiective", a declarat tehnicianul ieri, la baza PRO Rapid.

Antrenorul gruparii alb-visinii are o conceptie inedita asupra perioadei de pregatire pe care o va avea formatia sa in turneul din Cipru ce se va desfasura pe durata 6-16 februarie, declarind ca antrenamentele sint mai importante decit partidele amicale.

"�Vremea e mai frumoasa la noi decit in Cipru unde sint ploi si nu stiu daca ne vom putea pregati asa cum trebuie. Sper sa avem conditii bune de antrenament, fiindca sedintele de pregatire sint mai importante decit meciurile amicale", a declarat Lucescu junior. Referitor la amicalul cu Mlada Boleslav, fosta adversara din grupele UEFA, tehnicianul a spus: "Partida cu Mlada Boleslav nu are o semnificatie aparte pentru noi. Este un meci ca oricare altul".

SOLUTIE. Giulestenii au ales Brasovul
Dupa ce stadionul Rapidului a fost suspendat in urma incidentelor de la meciul cu Pandurii, cind fanii giulesteni au aruncat cu o sticla in tehnicianul oaspetilor Eugen Neagoe, oficialii giulesteni au luat in calcul mai multe variante pentru locul in care se va juca urmatorul meci, cu Poli Timisoara. Ieri, Razvan Lucescu a anuntat ca jocul cu banatenii se va desfasura la Brasov, pe stadionul Steagului Rosu.

PRETURI. Se vind abonamentele linga Grant
Incepind de azi s-au pus in vinzare abonamentele valabile pentru meciurile care au mai ramas de disputat din returul Ligii I. Preturile sint urmatoarele: 1.000 lei - tribuna VIP; 500 lei - tribuna 0 (sector C); 300 lei - tribuna 0; 45 lei - tribuna a II-a; 25 lei - peluza a II-a. Abonatii vor avea acces si la jocul din etapa a XX-a, cu Poli Timisoara, pe care Rapid il va organiza pe teren neutru.

UMOR. Copos pe post de atacant!

Dupa ce Cristi Borcea a lansat ideea unor partide intre oficialii cluburilor Steaua si Dinamo, si feroviarii s-au aratat interesati sa intre in competitie. Intrebat pe ce post l-ar vedea pe George Copos, Nicolae Grigore a raspuns zimbind: "Eu il vad pe domnul Copos titular, acolo in fata pe post de atacant!".

Marcello a fost aminat

Brazilianul Marcello dos Santos nu s-a imbarcat alaturi de staff-ul rapidist in avionul ce a decolat ieri cu destinatia Cipru. Tehnicianul Razvan Lucescu s-a aratat nemultumit de situatia neclara in care se afla brazilianul, despre care se spune ca ar fi conditionat plecarea in cantonament prin semnarea in prealabil a unui contract cu Rapid. "In cinci zile nu am avut timp sa-mi dau seama de calitatile lui Marcello. Singurul care decide, in ceea ce priveste transferul lui in Giulesti, este domnul Copos", a declarat antrenorul. Surse din cadrul clubului au dezvaluit ca fotbalistul brazilian urmeaza sa poarte o serie de discutii cu George Copos in urmatoarele doua zile, la final jucatorul urmind sa se alature rapidistilor in Cipru sau sa-si caute alta echipa.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.