Comisia de Disciplina a FR Handbal a decis, ieri, ca echipa masculina Dinamo-Baumit sa joace fara spectatori urmatoarele meciuri de pe teren propriu pana la finalul Ligii Nationale.
In urma incidentelor violente petrecute intre suporterii rivalelor Dinamo si Steaua, sambata seara, in Sala Floreasca, Comisia de Disciplina condusa de fostul procuror general al Romaniei, Mihai Cherecheanu, a decis la capatul unei sedinte care a durat mai multe ore sanctionarea drastica a organizatorilor, ca urmare a neasigurarii masurilor de ordine si securitate pentru jocul oficial. Astfel, ros-albii urmeaza sa plateasca o amenda de 2000 RON si sa joace toate meciurile "de acasa" cu tribunele goale.

Totodata, comisia a recomandat Comitetului Director al FRH sa reprogrameze meciul Dinamo - Steaua, urmand ca in sedinta federala sa se stabileasca locatia si data desfasuraii eternului derby al Ligii Nationale. La final, membrii comisiei au mai dezvaluit faptul ca CS Dinamo solicitase prezeta a doar 20 de jandarmi la meci, dar Jandarmeria, pe baza propriilor informatii, a trimis un dispozitiv de 200 de jandarmi!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.