Reprezentativa de rugbi a Angliei a trecut clar de echipa Scotiei, gratie unei evolutii de exceptie a lui Wilkinson, in timp ce Franta nu a avut niciun fel de probleme cu Italia
Sambata dupa-amiaza a debutat o noua editie a Turneului Celor Sase Natiuni, cea mai puternica intrecere rugbistica de pe "batranul continent". Asa cum era de asteptat, doua dintre favoritele la castigarea editiei din acest an, reprezentativele Frantei (campioana en-titre) si Angliei, reusind sa castige primele dispute de pe teren propriu.

Echipa din Albion a invins fara drept de apel rivala, Scotia, cu 42-20. Victoria englezilor s-a datorat practic unui singur jucator, Johnny Wilkinson. Revenit la prima reprezentativa dupa o lunga absenta, unul dintre cei mai cunoscuti transformeri ai rugbiului mondial a tinut sa-si faca o reintrare pe masura in fata propriilor suporteri. Bilantul la finalul meciului al celui poreclit Wilko: 27 de puncte, cinci lovituri de pedeapsa, doua transformari, un dropgol si un eseu! Acesta din urma a fost unul controversat, impresia generala fiind ca vedeta englezilor a calcat tusa inainte sa culce balonul in terenul de tinta advers.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.