Nationalei Romaniei a sustinut astazi primul antrenament in vederea meciului cu reprezentativa Moldovei. Acesta s-a desfasurat la Mogosoaia, incepind de la ora 16.30 si a durat 90 de minute.

Fundasul lui AS Roma, Cristian Chivu, s-a antrenat separat fata de restul echipei, astazi, la primul antrenament al reprezentativei Romaniei efectuat la Mogosoaia, deoarece a suferit o contractura la partida de miercuri, cu AC Milan, din Cupa Italei.

Cristi Chivu a purtat pe toata durata antrenamentului pantofi sport si a evitat contactul cu mingea.

Atacantul lui Sahtior Donetk, Ciprian Marica, si-a inaugurat, la antrenamentul de la Mogosoaia, ghetele personalizate. Entuziasmat de noile incaltari, jucatorul i-a aratat secundului nationalei, Stefan Iovan, citeva dintre schemele lui Ronaldinho. In cele din urma insa, Marica a fost nevoit sa renunte la ghete, deoarece erau noi si inca nu se obisnuise cu ele.

Alaturi de tricolori s-a antrenat circa 20 de minute si directorul general al FRF, Ionut Lupescu. "Dupa atita timp se simte oboseala", a afirmat Lupescu la finalul alergarii.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.