Dinamo a jucat aseara ultimul amical din turneul portughez. Avind ca adversar, echipa locala Rio Maior. Practic cel mai usor test pe tarim lusitan. Acest lucru s-a vazut inca de la inceput. Ciinii s-au aruncat in atac, iar in minutul 14, Mendy a deschis scorul, in urma unei pase marca Catalin Munteanu. Pina la pauza tabela a ramas neschimbata.

La reluare, tinarul atacant francez a reusit dubla dupa o lovitura de cap din sase metri. Tabela a fost inchisa de catre Adrian Cristea, iar Dinamo se pregateste de urmatorul amical. Pe tarim romanesc, in compania celor de la CS Otopeni, pe data de 9 februarie.

Au marcat: Mendy ( 13, 53), Ad.Cristea (84)

DINAMO:Lobont - Homei, Smirnovs, Moti, Balace - Margaritescu - Ze Kalanga, Cristea, Catalin Munteanu - Niculescu, Mendy
Au mai jucat: , Matache, Ropotan, Pulhac, Alexe, Liviu Ganea

Caicedo mai intirzie

Aducerea lui Darwin Caicedo la Dinamo incepe sa semene cu cea a lui Ze Kalanga. Desi era asteptat ieri la Rio Maior, ecuadorianul nu a mai ajuns. "O sa vina in curind. Sint probleme cu avionul, din cite am inteles", a spus directorul sportiv, Constantin Danilescu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.