Federatia Moldoveneasca de Fotbal (FMF) a anuntat ca Steaua are obligatia de a acoperi prejudiciile aparute ca urmare a anularii meciului amical cu nationala Republicii Moldova.

"FMF, ca urmare a pregatirilor pentru meci, a contractat diferiti agenti economici din Republica Moldova si Rominia, iar nedisputarea meciului din vina FC Steaua Bucuresti va crea pentru acest club obligatia de a repara prejudiciile", a precizat FMF pe site-ul sau oficial.

"Decizia pe care au luat-o nu a fost, in opinia noastra, lipsita de elemente de intentii politice, deoarece s-a accentuat dorinta FC Steaua de a juca in fata spectatorilor romani din Chisinau, de parca cei de peste Nistru nu sunt si ei cetateni ai Republicii Moldova, iar unii chiar si cetateni romani", se arata in comunicat.

FMF sustine ca a fost ales stadionul Serif din Tiraspol ca loc de disputare deoarece acesta intruneste toate cerintele FIFA si UEFA, fiind varianta optima si mai accesibila pentru acest anotimp.

Steaua a anuntat in ultimul moment, marti, ca nu va juca decit la Chisinau si nu la Tiraspol, cum stabilisera initial.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.