Presedintele LPF a afirmat ca participantii la petrecerea organizata de Mircea Sandu nu au ris de directorul general al lui Dinamo, Cristian Borcea, care si-a dat cu mingea in fata in timpul unui meci de fotbal-tenis, in Portugalia.

"Romania in urmatorii zece ani va ajunge la nivelul Frantei, dar avem nevoie de staruri, nu de straini din astia de mina a doua. Dar daca proprietarii de cluburi se mai pricopsesc, o sa aduca si staruri de mina intii. Asta este acum situatia in Romania. L-as vedea si pe Ronaldinho in Romania, de ce nu?", a spus Dragomir.

"De Borcea nu am ris, de ce sa ridem? Pe Borcea l-am avut fotbalist la Victoria, un fotbalist foarte bun sa stiti. Eu sunt in relatii proste cu vinul si cu bautura in general si am mincat mai mult struguri. Daca nu as fi la regim, m-as face mai gras ca Marian Iancu. In rest, am vorbit despre fotbal, despre ce sa vorbim...despre balerine?", a precizat Dragomir.

Dumitru Dragomir i-a dat dreptate lui Mircea Sandu, care a declarat ca este nevoie de mai mult respect intre conducatorii de cluburi. "Are dreptate Sandu. E vorba insa numai de unii dintre conducatori, care au venit mai de curind in fotbal si nu stiu sa respect colegialitatea. Cei mai tineri, care nici nu stiu ce inseamna fotbalul asta. Toata lumea zice ca se pricepe, dar numai putini inteleg. Nu e vorba de Iacov (n.r. - presedintele C.A. al clubului FC National). Eu ma rog sa nu retrogradeze, pentru ca a inceput sa-mi fie simpatic", a spus Dragomir.

Oficialul LPF a afirmat ca principalul finantator al FC Rapid, George Copos, are dreptate cind cere concesionarea stadionului Giulesti-Valentin Stanescu. "In principiu are dreptate Copos. Sa-i dea stadionul ca sa aveti in cine sa dati. Nu stiu daca va primi stadionul pentru ca nu e vazut bine la minister. Dar Copos, de fapt Rapidul, ar merita sa ia stadionul ca sa poti sa-l tragi la raspundere pe proprietar. Asa, prinde orbul scoate-i ochii", a precizat Dumitru Dragomir.

Dragomir s-a referit si la un eventual meci intre oficialii cluburilor Dinamo si Steaua: "Parerea mea este ca va cistiga Copos de Rapid, deoarece astia de la Dinamo si Steaua se vor accidenta pe teren".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.