"Pentru mine este foarte frumos sa joc cu Italia. Am mai jucat de trei ori impotriva Italiei cu echipa nationala a Romaniei si de fiecare data am pierdut. Pentru noi va fi o onoare sa infruntam campioana mondiala si vrem sa facem un meci bun si sa incercam sa obtinem un rezultat pozitiv. Nationala Romaniei trece printr-un moment bun, am invins Spania, iar acum vom incerca sa cistigam cu Italia", a spus Mutu, citat de Calcio Toscano.

"Poate doar vreun suporter al meu personal sa vina. Sper ca si eu, si Toni, sa reusim sa marcam miercuri, asa nici unul nu se va supara", a adaugat atacantul roman.

Adrian Mutu a vorbit si despre meciul pe care Fiorentina il va disputa duminica, in deplasare, impotriva formatiei FC Parma, in etapa a XXII-a a campionatului Italiei, meci care pentru el reprezinta revenirea pe stadionul pe care a reusit cel mai bun sezon din cariera, in stagiunea 2002/2003, cind a evoluat in 31 de meciuri si a marcat 18 goluri. "La Parma am lasat amintiri foarte frumoase, dar acum joc la Fiorentina si vom incerca sa cistigam. Cred ca am evoluat mult fata de perioada in care eram la Parma, mai ales din punct de vedere fizic. Parma este o echipa cu jucatori buni si nu va fi usor sa obtinem cele trei puncte duminica", a spus Mutu.

Internationalul roman spune ca obiectivul Fiorentinei in acest sezon ramine salvarea de la retrogradare. "Pe viitor speram ca ambitiile presedintelui nostru sa devina realitate. Vrem sa fim permanent intre primele patru echipe si sa incercam sa cistigam un trofeu", a incheiat Adrian Mutu.

Meciul amical Italia - Romania va avea loc miercuri, 7 februarie, la Siena, de la ora 21.50.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.