Brazilianul „Rogerinho“ nu mai vine in Ghencea, in timp ce presedintele Federatiei Moldovene il afuriseste pe patronul Stelei: „Dumnezeu vede si apreciaza“.
"E noul Hagi, mi-am dat OK-ul si consider transferul ca si facut", declara ieri Gigi Becali despre brazilianul Rogerio Miranda Silva, pentru a fi contrazis citeva ore mai tirziu de Mihai Stoica, managerul declarind nonsalant ca nu s-a negociat niciodata cu mijlocasul de la Figueirense, pentru care seful sau scosese deja de la ciorap 1.750.000 de dolari. In aceste conditii, singurele noutati pe lista UEFA, care trebuia incheiata pe 31 ianuarie, sint brazilianul Andrey Nazario si vasluianul Marius Croitoru. Chiar daca nu s-au facut transferuri spectaculoase, Steaua se vinde bine pe piata suporterilor. Anul trecut, toate meciurile internationale s-au desfasurat cu casa inchisa, iar povestea pare sa se repete si in acest sezon.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.