Oficialul spune ca, la Rapid, grupul este unit si nu crede ca venirea atacantului poate duce automat la debarcarea lui Lucescu jr. Actionarul nu este multumit de campania de achizitie.

Rapid pare sa fi debutat cu dreptul in anul 2007, Jean Valvis si George Copos fiind de acord sa ingroape securea razboiului. Mai mult, omul de afaceri grec se va ocupa de promovarea marcii Rapid, dar si de finantele clubului.

Domnule Valvis, pleaca Razvan Lucescu din Giulesti?

Rapid este benefic pentru Razvan Lucescu, iar Razvan Lucescu este benefic pentru Rapid. Vreau liniste la echipa, fara comentarii caustice. Trebuie lasat sa-si faca treaba si cred ca va face bine. Este un profesiont si cred ca vom ocupa un loc care sa ne duca in Liga Campionilor.

Ce se intampla in cazul in care echipa nu va juca in Liga Campionilor?

Depinde de cauzele pentru care nu vom prinde Liga. Nu se poate spune ca Razvan pleaca, automat, daca nu ajunge pe locul doi. Dar este un lucru la care nu ne gandim, pentru ca ar fi un scenariu catastrofic. Sa fim noi numarul doi, nu Steaua.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.