Antrenorul rapidist a declarat pentru site-ul oficial al gruparii giulestene ca nu intelege polemicile aparute ca urmare a sosirii mijlocasului brazilian Marcelo Ribeiro Dos Santos in probe, apreciind ca acesta are calitati ce ar putea ajuta echipa.
"Pentru ca lumea s-a obisnuit sa tot creeze polemici si scandaluri si acum nu prea mai gasea subiecte de genul asta, s-a incropit povestea legata de acest fotbalist venit in probe la noi. El are niste calitati ce pot fi exploatate, are tehnica buna, viteza si, in eventualitatea in care il vom opri, chiar daca ne va ajuta doar pe niste finaluri de meci si tot e mare lucru. A fost recomandat de un fost jucator al Rapidului, acum devenit impresar, nu am gandit mutarea in ideea de a aduce neaparat un titular, transferul n-ar costa aproape nimic, asa ca nu vad unde e problema asta mare din cauza careia unii nu mai pot dormi noaptea linistiti", a declarat Razvan Lucescu, care il va testa pe brazilian sambata, de la ora 14, in meciul amical cu divizionara secunda CSM Rm. Valcea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.