Presedintele FRF l-a atacat dur pe bancarul Iacov. Mircea Sandu a convocat pentru azi, la prinz, membrii Comitetului Executiv al FRF, oameni importanti din fotbal si mass-media pentru a sarbatori accederea sa in structurile de conducere ale UEFA.
"Este vorba despre un prinz pe care il voi petrece alaturi de persoane pasionate de fotbal si nu numai. Nu urmaresc altceva. Contestatarii mei sa stea linistiti. Consider foarte normala aceasta actiune, pentru ca, prin recenta mea alegere in Comitetul Executiv al UEFA, are de cistigat nu numai Sandu ci intreg fotbalul romanesc. Deja se vad primele semne ale acestei noi situatii: echipa nationala are perfectate citeva amicale foarte puternice, cu Italia, Turcia, Germania si, mai nou, Franta, anul viitor", a punctat Mircea Sandu.

Apoi, dupa ce cazul Shroj - Abiodun a mai bifat ieri o saptamina de incertitudini, bossul de la Casa Fotbalului a tinut sa-i ofere o replica lui Constantin Iacov, presedintele lui FC National, cel care il atacase nu demult. "Vad ca nu se mai potoleste acest Iacov. L-a atacat mai intii pe Dumitru Dragomir, apoi pe Lupescu, iar acum vad ca s-a luat si de mine. Ar trebui sa aiba mai multa grija cu ce vorbeste, pentru ca stie foarte bine ce a facut el pentru fotbal de cind a venit in Cotroceni", a incheiat Nasul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.