Campioana Rulmentul face azi la Brasov, de la ora 19.00 (TV Sport), o ultima incercare de a mai prinde Oltchimul in lupta pentru primul loc. Trupa lui Tadici are patru puncte avans

Ambitii maxime cu prilejul derbiului Ligii Nationale de handbal feminin intre Rulmentul Brasov si Oltchim Ramnicu Valcea, confruntare ce-i aduce fata in fata pe Mariana Tarca si Gheorghe Tadici, doi rivali care nu si-au adresat tocmai laude in ultima vreme.

Venit in vara la Oltchim, antrenorul echipei nationale, Gheorghe Tadici, a adus cu el o suita de jucatoare din lotul national, care au calcat totul in picioare in acest sezon si au acum patru puncte avans fata de echipa din Brasov, principala contracandidata la titlu. De altfel, patronul valcenilor, Constantin Roibu, a fost mai mult decat generos cu salariile oferite jucatoarelor sale, in capul listei aflandu-se cel mai bun portar roman, Luminita Hutupan Dinu, care se apropie de un venit anual de 120.000 de euro, comparabil cu cel al unui fotbalist de top din liga pastorita de Mitica Dragomir.

Cum serviciile creeaza si pretentii pe masura, valcencele au ca obiectiv titlul, Cupa Cupelor si Cupa Romaniei. Pentru prima tinta, Tadici nu isi face probleme. "Avem deja cinci puncte in fata lor si nu patru cum arata clasamentul. Calculez asa pentru ca i-am batut la 11 goluri in tur si nu cred ca pot sa ne bata acum la 12. Oricum, este un derbi doar de conjunctura, ca joaca locul unu cu locul doi. Si atat", spune Tadici.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.