Brazilianul Marcello trebuie sa se descurce. Desi chiar el i l-a propus lui Razvan Lucescu pe Marcello Ribeiro do Santos, ex-giulesteanul Lucian Marinescu nu s-a inghesuit sa-l laude pe brazilian.

Relatia de prietenie dintre Lucian Marinescu si Marcello Ribeiro do Santos dateaza de pe vremea cand acestia erau coechipieri la Chaves, grupare care activa atunci in prima liga portugheza. Cu toate insa ca au continuat sa tina legatura si dupa ce fiecare a apucat-o pe un alt drum, fostul mijlocas al Rapidului nu stie motivul pentru care brazilianul a ajuns sa joace tocmai in al treilea esalon valoric din tara natala, la Esporte Clube Noroeste.

REZERVAT. Mai mult, Marinescu a fost foarte zgarcit in aprecieri si atunci cand a fost rugat sa-i faca o radiografie succinta prietenului sau. "Marcello e un jucator interesant, de picior stang si tehnic ca mai toti brazilienii", l-a descris ex-giulesteanul pe cel care ar urma sa-i ia locul lui Karamyan in linia de mijloc.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.