Dupa ce transferul stelistului Lovin in Rusia a esuat, pe numele sportivului au aparut doua noi oferte, una din Lituania si un chiar din Romania

Impresarul lui Florin Lovin, Dumitru Tudor, a declarat, astazi, ca a primit oferte de transfer de la campioana Lituaniei, FBK Kaunas, si FC Vaslui pentru fotbalistul Stelei, iar pina se va lua o decizie in cazul mijlocasului, acesta se va pregati alaturi de formatia lui Olaroiu.

"Imediat dupa ce am incheiat discutiile cu Amkar Perm, am primit o oferta de la campioana Lituaniei, FKB Kaunas, care se adauga la cea primita de la Adrian Porumboiu, care il vrea pe fotbalist la Vaslui. Nu am inca nicio suma concreta si urmeaza sa ma mai interesez in urmatoarele zile", a afirmat Dumitru Tudor.

Oficialii Stelei au declarat ca sunt dispusi sa se dispenseze de serviciile lui Lovin, contra sumei de 600.000 de euro.

Referitor la ratarea trecerii lui Florin Lovin la Amkar Perm, Dumitru Tudor i-a invinovatit pe oficialii rusi de lipsa de seriozitate. " Am vorbit, initial, de 400.000 de euro si cind am ajuns acolo mi-au propus 250.000 de dolari. Nici nu am mai stat la discutii, chiar daca ei au mai venit dupa noi".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.