Problema cea mai mare vine din sistemul defensiv.

FC National a incheiat prima etapa de pregatire din aceasta pauza competitionala. In Antalya, bancarii au disputat sapte meciuri, bilan- tul fiind: trei victorii, trei remize si o infringere, golaveraj general 9-6. Principala concluzie a lui Sorin Cirtu dupa acest turneu a fost ca jucatorii sai s-au adaptat bine la cerint ele sale, dar ca toti pot mai mult decit au aratat in Turcia. Cea mai mare ingrijorare a tehnicianului vine din partea compartimentului defensiv, acolo unde se asteapta revenirea lui Burca.

"Prin sosirea lui Babicu, avem asigurata concurent a in poarta, si acolo lucrurile sint clare, cel care greseste mai putin va apara. Totusi, am primit multe goluri, deci e clar ca apa- rarea nu merge. Chiar daca sint multumit de Sandulovic, problema cea mai mare este Burca, pe care il astept sa se recupereze. Mai vreau intariri atit in acest compartiment, cit si in atac. Nu prea am fost multumit de atitudinea virfurilor, sper sa fie doar faptul ca isi intra mai greu in forma".

Nici achizitiile din aceasta pauza competitionala nu au fost uitate de Sorinaccio: "Borbely s-a miscat bine, dar mai are de lucrat la pregatirea fizica si la relatiile de joc, iar de la Pelecaci vreau mai multa implicare. La virsta lui, asta ar trebui sa arate".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.