Managerul general al Stelei a tinut sa-i raspunda patronului Gigi Becali, care lasase sa se in-teleaga ca angajatul sau arde gazul de pomana prin Brazilia. "Cine isi inchipuie ca m-am dus sa ma plimb in Brazilia, se insala amarnic", a declarat Mihai Stoica. Oficialul din Ghencea a explicat rostul calatoriei sale in America de Sud: "Am urmarit, impreuna cu mai multi colaboratori, o serie de jucatori de perspectiva. Am fost invitat si la citeva partide din Campionatul Paulista, care a inceput pe 17 ianuarie.

Deja mi-am strins o baza importanta de date, pe care o voi studia impreuna cu Olaroiu si poate ii vom prezenta patronului cel putin o propunere interesanta". MM si-a exprimat si speranta ca va putea da o adevarata lovitura pe piata transferurilor: "Este posibil sa descoperim fotbalisti valorosi. Deco era un jucator anonim in Brazilia, a ajuns gratis in liga a treia portugheza, iar mai tirziu a facut saltul spre marea performanta. Nando, aparatorul lui Werder Bremen, e un alt exemplu, iar lista poate continua".

Stoica a mentionat ca "la Steaua nu vor veni jucatori doar de dragul de a face conferinte de presa. Unii suporteri s-au plins de campania de achizitii si anii trecuti, dar important este ca nu s-au plins de rezultate. Cite echipe importante din Europa au facut mutari spectaculoase in aceasta perioada de iarna?".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.