Cel putin asta este impresia lasata dupa cele trei "amicale" din Portugalia, in care dinamovistii nu au inscris nici macar un gol. La fel au stat lucrurile si in ultimul meci, de joi seara, cand Dinamo a fost invinsa cu 1-0 de ocupanta locului 13 in prima liga portugheza, Academica Coimbra. "Alb-rosii" au inceput bine partida, pe care au dominat-o in prima parte, cand au si ratat cateva bune ocazii prin Niculescu si Danciulescu. In schimb, in cea de-a doua repriza lusitanii au trecut la carma jocului si au reusit sa marcheze in minutul 74 golul victoriei, prin Teixeira, cu un sut puternic de la circa 20 de metri. Dinamo a fost aproape de a egala cu cinci minute inaintea finalului, cand Catalin Munteanu a trimis in transversala, de la marginea careului.

Antrenorul Mircea Rednic a utilizat urmatorii jucatori: Lobont - Homei, Moti (’77 Smirnovs), St. Radu, Balace (’46 Pulhac) - Ropotan (’63 Margaritescu) - Ze Kalanga, D. Serban (’63 Blay), C. Munteanu - Danciulescu (’68 L. Ganea), Niculescu (’82 Mendy). In ciuda infrangerii, tehnicianul dinamovist nu a parut ingrijorat si a spus ca echipa va avea o evolutie imbunatatita la meciul cu Benfica Lisabona, de pe 14 februarie.

"Ne pregatim doar de doua saptamani si facem doua antrenamente pe zi. Inca nu ma ingrijoreaza faptul ca nu marcam, avem timp suficient sa lucram la finalizare. Ceea ce ma intereseaza este sa ne creem sanse, iar in meciul cu Academica am avut 3 - 4 ocazii clare. Incercam sa ajungem la un nivel de pregatire cat mai ridicat pana la intalnirea cu Benfica. Veti vedea un alt Dinamo in 16-imile Cupei UEFA", a declarat Rednic. Altfel, "Puriul" a renuntat la But si Goian, fundasul urmand sa ajunga la Ceahlaul Piatra-Neamt.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.