Cluburile Real Madrid si AC Milan au ajuns la un acord, in noaptea de miercuri spre joi, pentru transferul atacantului brazilian Ronaldo. Conform cotidianului "La Repubblica", AC Milan va plati 7,5 milioane de euro pentru Ronaldo (30 ani), care era asteptat ieri la Milano pentru a efectua vizita medicala.

Brazilianul, care a evoluat pana in 2002 la Inter Milano, a fost transferat la Real Madrid pentru suma de 45 de milioane de euro si mai avea contract cu "galacticii" pana in vara lui 2008, primind un salariu anual de 6 milioane de euro. Si publicatia spaniola "El Mundo" a confirmat ieri trecerea lui Ronaldo la gruparea italiana. Conform cotidianului iberic, cele doua cluburi ar fi ajuns la un acord pentru transferul lui Ronaldo, in schimbul sumei de 6 milioane de euro, brazilianul urmand sa semneze un contract pana in vara anului 2008.

Acordul ar urma sa fie oficializat luni, dar Milan vrea sa se asigure mai intai de forma fizica a jucatorului, Ronaldo avand programata ieri vizita medicala la Milano, cu "aprobarea" conducerii clubului madrilen, adauga "El Mundo". Real Madrid nu a facut, insa, nici un comentariu legat de aceste informatii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.