Roger Federer il va infrunta pe Andy Roddick
Dupa ce si-au eliminat fara probleme adversarii mai slab cotati, din sferturile de finala, Roger Federer si Andy Roddick se vor intilni pentru a 14-a oara in competitiile oficiale, chiar in semifinalele Australian Open. Raportul victoriilor este net favorabil elvetianului, 12-1, dar americanul a fost triumfator in fata numarului unu mondial cu doua saptamini in urma, la turneul demonstrativ Kooyong Classic, de la Melbourne, scor 6- 2, 3-6, 6-3.

"Ma bucur ca joc din nou cu Roger. Este cel mai bun jucator. Am pierdut in fata lui de atitea ori, dar simt ca mi-am imbunatatit jocul foarte mult acum", a spus Roddick. Oponentul sau din sferturile de finala, care este si unul dintre prietenii sai cei mai buni, americanul Mardy Fish, a declarat ca Roddick se afla pe un drum ascendent si poate fi oprit cu greu: "In meciul de azi (n.r. - ieri) a dat tot ce era mai bun de cind il cunosc. Nu stiu cit este meritul lui Jimmy (n.r. - Connors), dar se simte o diferenta. Pentru Roddick totul incepe cu serviciul. Daca serveste bine, atunci pune enorma presiune pe adversar si cistiga"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.