Selectionerul echipei nationale a reluat ideea revenirii sale pe banca Universitatii si spune ca ia in calcul varianta ca meciul cu Olanda sa se joace in Banie

Intr-un interviu acordat cotidianului oltean Gazeta de Sud si realizat in colaborare cu site-ul craiovamaxima.com, Victor Piturca spune ca s-a gindit la varianta revenirii sale la Craiova. "Sint oltean, Universitatea este echipa la care am crescut, la Craiova am imbracat pentru prima data un echipament de fotbal. Am mai spus-o, as dori sa mai antrenez Universitatea. Poate, la un moment dat, voi pregati din nou Craiova!".

Selectionerul are cuvinte de lauda pentru Stefan Stoica: "De cind a venit el antrenor principal la Universitatea, s-a schimbat radical fata echipei. La un moment dat, Universitatea era in cartile retrogradarii, dar Stefan Stoica a reusit sa redreseze echipa. Sper ca de acum incolo, mai ales ca s-au facut si achizitii in aceasta iarna, echipa sa creasca".

Piturca mai spune ca l-a urmarit pe Madalin Ciuca pina in momentul accidentarii si ca Andrei Ionescu ar trebui sa-si rezolve cit mai repede problemele si sa joace cit mai mult pentru echipa sa.

"Am luat in calcul si varianta ca partida cu Olanda (n.r. 13 octombrie 2007) sa aiba loc la Craiova, adica sint sanse ca acest lucru sa se intimple. Decizia finala va fi luata insa cu doua luni inainte de data desfasurarii partidei".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.