Dinamo a inceput cu o infrangere stagiul de pregatire din Portugalia, 0-1 cu formatia din liga a doua a campionatului lusitan, Vitoria Guimaraes. In meciul disputat duminica seara, la Guimaraes - 325 km distanta de cantonamentul din Rio Maior - echipa antrenata de Mircea Rednic a controlat ostilitatile, in special in prima repriza. Odata cu trecerea timpului, insa, oboseala s-a resimtit in jocul "alb-rosiilor", care au cedat initiativa, iar gazdele au profitat, reusind sa inscrie singurul gol, prin Bakari, in minutul 72.

Dinamo a inceput prima repriza in urmatoarea formula: Romanovs - Blay, Moti, St. Radu, Pulhac - Ropotan - Cristea, C. Munteanu, Balace - Niculescu, Danciulescu. In partea a doua, Rednic a modificat "11-le" trimis in teren, care a aratat astfel: Matache - Homei, L. Goian, Smirnovs, Pulhac - Margaritescu - Ad. Cristea, C. Munteanu (Mendy, 58), Balace - D. Serban - Danciulescu.
Tehnicianul dinamovist nu i-a utilizat pe Vladimir But si Lobont, menajati, dar nici pe Ze Kalanga, ramas in urma cu pregatirea, si Vranjkovic, nerefacut dupa o entorsa. Toti cei patru jucatori au sanse mari sa joace astazi, in "amicalul" cu Lokomotiv Moscova, care se va disputa la Rio Maior, de la ora Romaniei 22.00. In ciuda infrangerii, Mircea Rednic s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai.

"Pana la meciul cu Benfica (n.r. 14 februarie) vom fi pregatiti. Acest amical a fost un bun antrenament, sunt multumit. Am fost obositi si am avut ghinion, dar nu rezultatele ma intereseaza acum", a precizat "Puriul", referindu-se si la deplasarile obositoare la care a fost supusa formatia sa.

Nu la fel de incantat a fost si directorul general, Cristi Borcea, care nu s-a impacat cu rezultatul negativ din jocul cu Vitoria Guimaraes. "Le-am spus ca ar trebui sa jucam la cel mult 50 de km distanta de locul cantonamentului. Eu nu sunt multumit. Mie nu imi place sa pierd nici in amicale si nici in meciurile oficiale!", a tunat Cristi Borcea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.