Detinatorul palmaresului echipei Poli Timisoara, Claudio Zambon, i-a amenintat cu inchisoarea pe rectorul si prorectorul Universitatii din Timisoara, precum si pe un oficial din cadrul FRF, caruia nu a vrut sa ii dezvaluie numele."Voi baga in puscarie pe cineva de la Universitatea Timisoara, pe rectorul Robu sau pe prorectorul Serban, pentru ca detin un document in fals - cererea de inregistrare a numelui la OSIM - si pe cineva din FRF", a declarat Claudio Zambon.

Patronul lui Poli si dusmanul declarat al italianului, Marian Iancu, a declarat la randul sau ca "Zambon e un escroc, iar avocata lui (n.r. Silvia Moise) o mincinoasa. Sa ma dea in judecata acum, pentru ca are motive". De retinut ca ultima decizie a procesului dintre cele doua parti pentru palmaresul gruparii "viola", pronuntata de Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a dat din nou castig de cauza lui Zambon. Ca urmare, Poli Timisoara are termen limita pana pe 23 ianuarie sa schimbe palmaresul si culorile clubului. In situatia in care formatia de pe Bega nu va schimba sigla si culoile echipei, FRF este obligata sa o depuncteze pe Poli cu 5 pana la 10 puncte in primele 3 etape.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.