Jucatorul lui Poli Timisoara a declarat ca renunta la banii pe care ii mai are de primit de la gruparea banateana, solicitind in schimb sa fie lasat sa plece la alta echipa, la care ar putea juca.

"Conducerea clubului a spus ca anumiti jucatori stau aici ca sa-si ia banii. Eu mai am de luat bani, dar renunt la tot doar sa ma lase sa plec. S-au adus jucatori care au crezut ca pot face mai mult decit cei care eram si asta ne-a dat pe noi deoparte. Macar sa ne lase sa plecam. As avea unde sa merg, am ceva oferte, dar cer niste sume de transfer. Nici macar nu stiu exact care le sunt pretentiile, dar am inteles ca este vorba de bani seriosi", a declarat Silvasan.

La rindul sau, Leonard Naidin a precizat ca doreste sa plece de la Poli Timisoara. "Vreau sa plec undeva unde sa am posibilitatea sa joc. Daca aici nu se mai poate, nici o suparare. Stiu ca sunt dorit la Poli Iasi. Acolo m-as duce pentru Ionut Popa; am mai lucrat impreuna si a fost o colaborare foarte buna. De cind am plecat de la Oradea am pastrat mereu legatura cu dinsul; e un om deosebit. Dinsul si-ar dori sa merg acolo, eu vreau sa lucrez din nou sub comanda sa. Am putea sa ne ajutam reciproc. Doar ca situatia mea e neclara aici. Aici, de la tur la retur, se schimba totul: jucatori, antrenori, conducere. Acolo, de citiva ani, a ramas si nea Popica, s-au pastrat si jucatorii. E posibil ca aceasta sa fie cauza lipsei de performanta de la Poli", a spus Naidin.

Silvasan si Naidin au fost trimisi sa se pregateasca la echipa a doua a clubului timisorean, motiv pentr


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.