Tensiunile la foc continuu dintre antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, si patronul George Copos par sa-i fi intarit tehnicianului convingerea de a parasi Giulestiul. Intr-un interviu care va aparea astazi in revista "Kicker Sport Magazin", Lucescu jr. sustine ca, indiferent de performantele Rapidului, in vara va pleca. "Dar vreau sa las in vitrina clubului inca o Cupa a Romaniei si echipa clasata pe locul doi", afirma Lucescu pentru "Kicker". Antrenorul nu evita nici de aceasta data sa-l atace pe Copos, in opinia sa unul dintre cei responsabili pentru esecurile giulestenilor.

"O echipa puternica trebuie sa aiba in spate conducatori puternici, care sa transmita forta. Noi nu. Sintem singuri, obligati sa ne enervam si sa ne aparam singuri. Anul trecut, cu o conducere buna a clubului, am fi iesit campioni", spune Lucescu jr.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.