Megatransferul lui David Beckham in Statele Unite, tranzactie care va intra in vigoare in vara acestui an, poate produce un veritabil boom pentru soccerul de dincolo de Ocean, un sport considerat, deocamdata, cam al cincilea in topul preferintelor, dupa baschet, baseball, fotbal american si hochei.

Contractele astronomice oferite in State (Beckham va incasa cel putin 250 de milioane de dolari in cei cinci ani la LA Galaxy) atrag deja nume importante din fotbalul european. Dupa ce a aflat de rezolvarea "afacerii Beckham", si olandezul Edgar Davids s-a aratat dispus sa joace in Major Soccer League, discutind cu FC Dallas. Ronaldo, in tratative cu AC Milan si Al-Ittihad, a primit si el o oferta grasa, de la New York Red Bull. Nici Ronaldinho nu este "crutat". Cotidianul spaniol "Sport" noteaza ca brazilianul este dorit de Los Angeles Galaxy, unde ar urma sa-l aiba coleg pe Beckham.

Fratele fotbalistului, Roberto de Assis, care este si impresarul acestuia, a confirmat interesul americanilor pentru Ronaldinho, dar a precizat ca, deocamdata, nu se pune problema unei despartiri de gruparea catalana. Daca, insa, Ronaldo si Ronaldinho vor face la rindul lor pasul catre campionatul american, atunci Europa isi va deschide cu siguranta robinetul cu vedete, iar MSL va deveni un El-Dorado al fotbalistilor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.