"Cred ca a ales Dinamo pentru ca a petrecut o perioada frumoasa aici, unde a castigat si campionatul" - Ioan Andone, antrenor Dinamo

Adrian Mutu a rupt contractul de impresariere cu firma fratilor Becali si a lui Gica Popescu. El isi va continua cariera la Dinamo, echipa de la care a plecat in iarna lui 2000 spre fotbalul mare. Astazi, de la ora 12:00, "Briliantul" va sustine o conferinta de presa la sediul clubului din Stefan cel Mare.

Mutu, la Dinamo

Atacantul roman a rupt ieri contractul cu impresarii sai, Victor Becali si Gica Popescu. Dupa aproape cinci ani petrecuti la echipe de top din Europa, el va reveni la formatia din Stefan cel Mare, echipa de unde a plecat spre lumea buna a fotbalului.

Viitoarea echipa a lui Adrian Mutu nu va fi nici Juventus, nici AS Roma, nici Arsenal. Potrivit unor surse de incredere, dupa ce ii va expira perioada de suspendare, jucatorul roman va evolua la Dinamo.

IPOTEZE. Printre motivele pentru care "Briliantul" ar fi ales sa revina la gruparea care l-a consacrat ar fi bunele relatii pe care le are cu directorul executiv, Cristi Borcea, si cu vicepresedintele CA, Gigi Netoiu. In plus, Adrian Mutu a ales sa-si faca prima aparitie in public dupa scandalul in care a fost implicat, chiar la echipa din Stefan cel Mare. Astfel, el va sustine astazi, de la ora 12:00, o conferinta de presa la sediul clubului. De asemenea, se pare ca din cauza faptului ca a refuzat, cel putin pentru moment, sa semneze cu o echipa din strainatate, ar fi ajuns la un conflict cu impresarii sai. Drept urmare, el a decis sa renunte la contractul cu firma "Becali & Popescu".

PREGATIRE. Dupa ce s-a intors in tara, Mutu a facut un prim antrenament duminica la baza "cainilor" de la Saftica. El le-a spus oficialilor dinamovisti ca vrea sa se antreneze impreuna cu ros-albii. Lucru confirmat si de antrenorul Ioan Andone. "Mutu si-a exprimat dorinta de a se antrena alaturi de noi in urmatoarele zile, insa ar vrea sa aiba liniste. L-am vazut foarte determinat. Vrea sa munceasca din greu. El a petrecut o perioada minunata la Dinamo, a castigat un titlu cu noi, asa ca e normal ca el sa vrea sa o ia de la capat intr-un loc in care s-a simtit bine", a declarat tehnicianul "cainilor". "Briliantul" nu si-a facut aparitia la sedinta de pregatire de ieri-dimineata din Stefan cel Mare, insa era asteptat aseara la Saftica, unde Dinamo se afla in cantonament in vederea meciului de cupa cu Dacia Unirea Braila.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.