Un pui de cangur scapat de la Zoo a vrut sa-i manince legitimatia lui Kim Clijsters si a facut pipi pe mina lui Andy Murray

Primul turneu de Grand Slam al anului a ajuns aproape la jumatate, astazi urmind sa se incheie meciurile turului trei la Australian Open. Pregatind intilnirile din aceasta dimineata, cu ucraineana Alona Bondarenko (nr. 29) si argentinianul Juan Ignacio Chela, belgianca Kim Clijsters (nr. 2) si scotianul Andy Murray (nr. 15) s-au antrenat ieri pe terenul 9 din Melbourne Park, unde au avut parte de un vizitator surpriza. Un pui de cangur scapat de la gradina zoologica Healesville Sanctuary s-a furisat pina in apropierea celor doi, unde a incercat sa manince legitimatia lui Kim si a facut pipi pe mina stinga a lui Murray.

Tentativa de iubire

Azi, tot pentru calificarea in optimi joaca Fabrice Santoro si Nikolai Davidenko. Scorul intilnirilor directe este 3-0 pentru rus, dar francezul a pregatit psihologic jocul de azi. "Stiti ce mi-a zis in vestiar inaintea ultimului nostru joc, de la St. Petersburg? Ador jocul tau, ador chipul tau!", a dezvaluit Santoro, care i-a rezistat rusului doar in vestiar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.