Steaua a inceput meciul in formula: Cernea - Stancu, Ghionea, Baciu, P. Marin - Radoi, Paraschiv, G Coman - Nicolita, Badea, Bostina.

In minutul 16, Steaua a preluat avantajul dupa reusita lui Paraschiv, care a finalizat din interiorul careului cu un sut la coltul lung, dupa o combinatie cu Nicolita.

La jumatatea meciului, scorul este neschimbat, 1-0.

Steaua a inceput repriza a II-a in urmatoarea alcatuire: Cernea - Saban, Goian, Baciu, P Marin - Nicolita, Lovin, G. Coman - Croitoru, Badea, Bostina.

In minutul 55, Steaua se desprinde la 2-0, dupa ce Croitoru inscrie cu un sut sub bara, primul gol in tricoul ros-albastrilor, dupa o actiune in viteza pe partea stanga a lui Coman.

In minutul 62, Olaroiu face prima schimbare, il scoate pe Petre Marin si il introduce pe Ochirosii.

In minutul 70, intra Rusu in locul lui Badea, iar in minutul 73 intra Prunescu in locul lui Baciu. Apoi, in minutul 75 iese Cernea si il inlocuieste Lungu.

Steaua a mai jucat contra formatiei FC Sion la 20 ianuarie 2006, in ultimul meci amical al stagiului de atunci din Italia, scorul fiind 2-1, prin golurile marcate de Nicolae Dica si Petre Marin.

Delegatia stelista va reveni simbata in tara, iar marti va pleca intr-un turneu de pregatire in Cipru, care se va incheia la 6 februarie. Steaua va intilni la 26 ianuarie echipa letona Metalurgs Liepajas, ocupanta locului secund in campionat, la 28 sau 29 ianuarie formatia FC Aarau, locul zece in Elvetia, iar la 1 februarie este programata partida de verificare cu campioana Poloniei, Legia Varsovia. Ultimul meci al stagiului de la Larnaca va fi tot impotriva unei echipe poloneze, Korona Kielce, locul trei in campionat. Campioana Romaniei se va deplasa direct la Tiraspol, pentru un meci amical cu echipa nationala a Republicii Moldova, programat la 7 februarie.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.