Andreea, fiica lui Dinel Staicu, n-o inghite pe Lenu, sotia acestuia

Familia Staicu isi spala rufele in public. Andreea Staicu, fiica din prima casatorie a celui care patroneaza echipa de fotbal Universitatea Craiova, o face albie de porci pe mama sa vitrega. In virsta de 24 de ani, Andreea este cu doar doi ani mai tinara decit Lenu, cu care seful "Stiintei" s-a insurat vara trecuta. Cei doi au impreuna o fetita in virsta de doua luni. In numarul sau de ieri, cotidianul craiovean "Prima ora" publica declaratiile incendiare ale fetei la adresa sotiei lui Staicu.

Andreea este maritata si are un copil, Mario, in virsta de doi ani. Ea spune despre Lenu ca este o "taranca de la Unirea". De altfel, fiica lui Dinel si sotia acestuia nu s-au agreat de la bun inceput. Lenu si Dinel si-au unit destinele in secret, la Hoteul "RSR" din Podari. Andreea a aflat intimplator despre casatoria celor doi.

"Vrea sa puna mina pe averea lui"

Andreea nu accepta sa se impace cu Lenu de dragul tatalui sau, pe care spune ca-l iubeste foarte mult. "Taranca asta l-a prostit pe tata cum a vrut ea! Nu inteleg ce i-a facut, de l-a orbit in halul asta! Sta cu el numai si numai din interes!", a rabufnit Andreea la vestea ca tatal ei s-a recasatorit. Cind a aflat ca Lenu e insarcinata, Andreea a gasit explicatia: "Aaa, cu asta l-a prins! A ramas gravida, sa puna mai usor mina pe averea lui! Sint trei surori si tata le-a facut pe toate doamne. Erau niste taranci de la Unirea, iar acum stau toate la Craiova, in apartamente cumparate de tata. Le-a facut rost de serviciu, iar actuala sa sotie sta acasa".

"Nu m-a invitat la nunta lor, dar oricum nu m-as fi dus, pentru ca n-o suport pe Leana! Va trebui s-o strig "mama"? Ce gluma buna! Poate ii dau una in bot! Nu vreau sa-i stric viata tatalui meu, dar, la virsta lui, sa ia o sotie ca taranca asta?!", se revolta Andreea.

Fata nu se duce acasa la Dinel, vizitindu-l doar la biroul de la FPP Oltenia. "Leana este o parvenita care doreste banii lui si nu pot sa ma impac cu ea. Imi pare rau pentru tata, dar nu pot", spune cu naduf Andreea.

Dinel Staicu, un car de nervi

Dinel Staicu s-a facut ieri dimineata foc si para. In loc sa-si mustruluiasca eventual fiica, fostului militian i-a casunat pe ziaristi. "Calcati-ma in picioare, criticati-ma pentru rezultatele Universitatii, faceti orice doriti dumneavoastra, dar ce aveti cu sotia mea? Scrieti orice despre mine, dar nu va amestecati in familia mea!", a rabufnit Dinel.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.