Antrenorul formatiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat ieri, cu prilejul primirii unui autoturism Audi din partea sponsorului echipei, Porsche, ca formatia sa este mult mai greu de condus decat respectiva limuzina. Tehnicianul dinamovist a optat pentru o masina Audi Q 7 de culoare gri, motivandu-si alegerea prin faptul ca prefera un automobil de teren, desi a testat si un autoturism sport, de aceeasi marca. Porsche Bucuresti Nord, care este partenerul de imagine al clubului Dinamo, i-a oferit lui Mircea Rednic respectiva masina ca un dar semnificativ pentru "drumurile din Liga I, Cupa UEFA, dar mai ales pentru viitorul traseu din Liga Campionilor".

In cadrul evenimentului, Rednic a anuntat ca angolezul Ze Kalanga va fi amendat datorita prezentarii cu mare intarzieriere la antrenamentele echipei din Stefan cel Mare. "Ze Kalanga a gresit si va trebui sa plateasca. Eu l-am adus la Dinamo si nu a fost corect din partea lui sa dea posibilitatea altora sa se lege de mine", a precizat Mircea Rednic.

Mijlocasul a efectuat ieri primul antrenament dupa revenirea din pauza competitionala. Pentru a recupera pregatirea pierduta in urma intarzierii de opt zile de la reunirea lotului, Ze Kalanga s-a antrenat separat, sub indrumarea preparatorului fizic Cedric Flamand. Angolezul va efectua astazi dimineata vizita medicala iar maine va pleca in turneul din Portuglia, alaturi de ceilalti coechipieri. Astfel, se infirma speculatiile conform carora Ze Kalanga ar fi putut ajunge la Rapid, acolo unde se pare ca fostul dinamovist, Ionel Ganea, i-a pus o vorba buna. Altfel, cei doi jucatori sositi in probe la Dinamo, coreeanul Cho si brazilianul Do Canto, nu l-au impresionat pe Mircea Rednic, care a subliniat ca acestia nu sunt pe gustul sau. "Nu imi fac griji, pentru ca am cardul la mine si pot aduce pe cine doresc", a adaugat tehnicianul "cainilor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.