Cum oficialii fostului club al noului portar al Stelei Bucuresti, Atletico Paranaense, intarzie sa trimita certificatul de transfer al goal-keeper-ului Andrey Nazario Afonso, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ieri ca gruparea din bulevardul Ghencea nu va ezita sa apeleze la forurile Federatiei Internationale de Fotbal pentru reglementarea acestei situatii: "Suma de transfer a fost virata in contul clubului brazilian saptamana trecuta, iar Andrey a semnat sambata un contract cu FC Steaua. Daca Atletico va refuza sa-si dea acceptul pentru eliberarea certificatului de transfer la solicitarea Federatiei de Fotbal din Brazilia, ne vom adresa FIFA".

Oficialul campioanei Romaniei a dorit, cu aceasta ocazie, sa faca public documentul prin care gruparea olandeza Alkmaar inaintase o oferta clubului brazilian pentru Andrey, Stoica recurgand la acest gest in urma zvonurilor aparute in presa conform carora managerul general al Stelei ar fi mintit in legatura cu interesul batavilor pentru noul portar al gruparii din Ghencea.

Ieri, formatia clasata pe pozitia a doua in Liga I a sustinut o partida de verificare in cantonamentul de la Coverciano, in compania juniorilor formatiei Siena, pe care ros-albastrii au castigat-o cu scorul de 3-1, in urma unui autogol si a reusitelor lui Ovidiu Petre si Bostina. in afara nou-venitului Croitoru, tehnicianul Cosmin Olaroiu a folosit ieri si jucatorii pe care se bazase mai putin in ultima perioada, Saban, Lovin, Ochirosii, Bostina, Lungu precum si doi juniori, Prunescu si Rusu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.