Continua achizitiile de extra comunitari. Chiar daca decizia luata de Comitetul Executiv limiteaza la cinci numarul de jucatori extracomunitari care pot fi trecuti pe foaia de joc, banatenii continua sa achizitioneze fotbalisti din afara UE.

Membru al Comitetului Executiv dinainte sa lase FCM Bacau pentru Poli Timisoara, ca reprezentant al cluburilor din al doilea esalon, Gheorghe Chivorchian s-a apucat sa intervina astfel incat sa schimbe hotararea adoptata luni de Comitetul Executiv al FRF. Iar, din moment ce gruparea de pe Bega l-a mai transferat pe Arman Karamyan, fratele ex-rapidistului Artiom, si trage sa-i ia de la FC National pe Srhoj si pe Abiodun, este evident ca directorul executiv al lui Poli nu pune mare pret pe decizia privind limitarea numarului de jucatori extracomunitari dintr-o echipa.

INCA UNUL

Desi nu provine dintr-o tara membra a Uniunii Europene, Arman Karamyan a batut ieri palma cu Poli Timisoara, devenind al optulea jucator extracomunitar din lotul "alb-violetilor". "Arman a semnat deja cu Poli, dar, din pacate, nu poate veni alaturi de noi pentru ca oficialii de la Ceahlaul vor foarte multi bani ca sa-l lase sa plece. Daca nu se va ajunge la o intelegere acum, sunt sigur ca de la vara vom juca impreuna", a confirmat transferul Artiom Karamyan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.