Ochirosii face ochi dulci Fiorentinei, directorul sportiv al italienilor interesindu-se de tinara speranta a Stelei. Dupa transferul lui Bogdan Lobont la Dinamo, Adrian Mutu ar putea avea un alt coechipier din Romania, in persoana tinarului mijlocas stinga al campioanei. Razvan este cel mai promitator tinar talent din curtea gruparii din Ghencea.

Nu este vorba despre noul brazilian anuntat de Mihai Stoica, inca de la inceputul perioadei de transferuri. Nici despre Dica, care, dupa ce a inscris de patru ori in Liga Campionilor, este cel mai curtat fotbalist din lotul Stelei. Este un pusti adus cu scandal de Mihai Stoica in curtea campioanei, la doar saptesprezece ani de la o echipa din Liga a treia, Steaua Dunarii Galati. Ochirosii este numele fotbalistului care a atras privirile unuia dintre conduca torii echipei AC Fiorentina.

Panteleo Corvino, directorul sportiv al gruparii toscane, a fost ieri prezent la Coverciano si a urmarit de pe margine cel de-al doilea antrenament al Stelei, in care Cosmin Olaroiu s-a concentrat pe compartimentul ofensiv al gruparii sale. Desi toata lumea credea ca oficialul italian venise special sa- l urmareasca pe golgeterul Dica, Corvino a surprins pe toata lumea atunci cind a declarat ca Fiorentina ar putea fi interesata de Razvan Ochirosii.

Venit in iarna anului trecut de la Steaua Dunarii Galati, tinarul fotbalist a fost anuntat de Mihai Stoica o mare speranta a fotbalului autohton, raminind in tot acest timp in lotul de seniori al Stelei. Antrenorul Cosmin Olaroiu a profitat de fiecare ocazie pentru a-l introduce pe jucator in meciuri de o mai mica importanta, tocmai pentru a-i da incredere. Momentul de glorie al tinerei extreme stinga a fost acela in care Olaroiu l-a desemnat sa execute un penalty in ultimul minut al returului cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor.

In acest fel, el a devenit cel mai tinar marcator din istoria Stelei in cupele europene, chiar daca la ros-albastri au evoluat, de-a lungul timpului, atacanti precum Lacatus, Piturca sau Adrian Ilie. In acest moment, Ochirosii este si in vederile selectionerului nationalei de tineret a Rom

3 MECIURI a jucat, pentru echipa mare a Stelei, Razvan Ochirosii in sezonul trecut, marcind un gol, cu Gorica, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Accentul pe atac

La Coverciano, stelistii au programate doua antrenamente zilnice, unul dimineata, iar cel de-al doilea, dupa masa de prinz si odihna. Daca primul se concentreaza exclusiv pe partea fizica, cel de dupa-amiaza este dedicat aspectelor tehnico-tactice. Ultimele doua sedinte tactice, cele de luni si de ieri, s-au axat pe ofensiva, Cosmin Olaroiu ocupindu-se exclusiv de jucatorii sai din avanposturi, fundasii si mijlocasii defensivi raminind in sarcina antrenorului secund, Necula.

"Sevilla nu e invincibila"

Cosmin Olaroiu spune ca ultimele rezultate ale viitoarei adversare din Cupa UEFA, FC Sevilla, dovedesc faptul ca spaniolii nu sint invincibili, dar recunoaste ca nu a fost foarte surprins de aceste esecuri. "Nu ma mira infringerile Sevillei, dar ele nu au nici o legatura cu meciul nostru direct. Singurul lucru pe care il pot spune e ca nu este o echipa de neinvins", a declarat tehnicianul ros-albastrilor.

Bilete de Liga

Steaua a anuntat preturile tichetelor pentru partida contra celor de la FC Sevilla. Cel mai ieftin bilet, la peluza, va costa 30 de lei, iar pentru unul la fotolii se vor plati 300 de lei. Un tichet la tribuna a doua valoreaza 50 de lei, unul la tribuna I, 100 de lei, in timp ce pentru unul la tribuna 0, suporterii stelisti vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 200 de lei. Preturile sint comparative cu cele practicate la ultimul meci din Liga Campionilor, impotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev, cind cel mai ieftin tichet a costat 35 de lei.

In prima faza, biletele vor fi puse in vinzare numai pentru abonati, incepind de luni, 22 ianuarie, intre orele 9:30-16:30, doar in prima zi casele de bilete deschizindu-se abia la ora 12:00.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.