Aidoma mai “batranului” sau coleg din “generatia de aur”, Dorinel Munteanu (38 de ani), atacantul Rapidului, Viorel Moldovan (34 de ani) a devenit oficial – incepand de sambata – antrenorul din teren al formatiei giulestene.

"Ii multumesc lui Razvan Lucescu pentru ca mi-a acordat incredere si m-a numit antrenor secund. Ma bucur ca intregesc un staff tehnic deja puternic si sper sa facem o treaba buna in continuare. Alcatuim un grup extraordinar, cu niste baieti responsabili si constienti ca trebuie sa facem performanta, insa, in ce ma priveste, as vrea sa retina ca de acum incolo voi fi putin mai exigent cu ei.
Inclusiv cu Ionel Ganea, care nu este asa fioros pe cat pare, ci este un jucator ce pune suflet si are mult entuziasm", au fost cuvintele de dupa numirea ca antrenor-jucator al celui supranumit "Moldo-gol", care nu-si ascunde visul de a-i pregati pe englezii de la Manchester United.

La randu-i, "principalul" Razvan Lucescu (ajuns la cota 114 meciuri in cei doi ani si jumatate petrecuti pe banca "visiniilor", fiind astfel la un pas de a-l "detrona" pe tatal sau, care a strans 116 jocuri in angrenajul rapidistilor) a precizat ca noul sau "secund" era demult un conducator pentru actualii coechipieri. "Cand am aflat ca urmeaza cursurile PRO, am vrut neaparat sa continue si oficial aceasta meserie, pentru ca are pasiune. Deja, Vio era antrenorul din teren si din vestiar si sunt convins ca va aduce un plus echipei, oriunde s-ar afla. Formam din nou un grup unit si avem forta sa ne batem cel putin pentru locul doi", a subliniat Lucescu jr., care, in urma acestei mutari (cu Moldovan antrenor-jucator si Marian Rada "secund"), a renuntat la ajutorul colaboratorului Cristian Petre, numit antrenor principal al echipei satelit din Liga a III-a.

Cat priveste palmaresul lui Viorel Moldovan, sa mai spunem ca, decis sa-si agate ghetele in cui la finalul acestui sezon, fostul international (70 de meciuri si 25 de goluri pentru prima reprezentativa) are o medie impresionanta de goluri inscrise pentru "feroviari" (15 in 28 de meciuri!). Asta chiar daca, desi pe plan extern are un titlu de campion al Frantei (cu Nantes, in 2001) si doua de golgeter in campionatul Elvetiei, pe plan intern "Moldo-gol" nu se poate lauda decat cu un trofeu (Cupa Romaniei), castigat cu gruparea de de langa Podul Grant.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.