Lyon a pierdut primul meci din Ligue 1 in 2007. Toulouse a invins clar echipa lui Gerard Houllier prin golurile lui Emana (60) si Elmander (in centru) (82), si Lyon a bifat al doilea esec in acest sezon. Precedenta infringere fusese inregistrata pe 4 noiembrie, pe terenul lui Rennes (0-1).

Ultima victorie a lui Toulouse in fata lui Lyon data din sezonul 1993-1994, gazdele impunindu-se atunci cu acelasi scor, 2-0. Esecul suferit simbata face ca Lyon sa nu poata egala recordul detinut de Nantes din sezonul 1994-1995, editie in care canarii au suferit o singura infringere. Antrenorul campioanei a recunoscut, la finalul meciului, superioritatea lui Toulouse.

"Gazdele au fost mai agresive si mai determinate. Am cedat teren in debutul reprizei secunde, si asta ne-a costat", a declarat Gerard Houllier, a carui echipa are un avans de 14 puncte fata de urma toarea clasata in Ligue 1.

Etapa fara romani

Nici unul dintre cei trei romani care evolueaza in Ligue 1 nu a jucat in etapa a 20-a. Valenciennes s-a impus fara Florin Bratu pe terenul lui PSG (2-1), Nantes a invins cu 1-0 pe Nice, dar nu a contat pe Claudiu Keseru, iar Daniel Niculae nu a jucat pentru Auxerre, care a trecut acasa de Sochaux (1-0).


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.