George Copos anunta ca lista plecarilor de la Rapid ramine deschisa. In schimb, patronul giulestenilor spune ca, odata cu venirea macedoneanului Grozdanovski, echipa alb-visinie isi va incheia campania de achizitii de care se declara extrem de multumit. Fostul vicepremier crede ca Ionut Stancu este o solutie rezonabila pentru banda stinga.

Rapidistii care si-au facut griji in aceasta iarna in privinta viitorului lor in Giulesti n-au scapat de grijile epurarii anuntate inca din ultimele etape ale turului de patron. Desi daca ar fi sa ne luam dupa raportul veniripleca ri, Rapidul ar parea ca iese slabita din aceasta pauza de iarna, pierzindu-i pe Karamian, Nae Constantin, Negru si Vasilache, in schimbul golgeterului Ganea si foarte probabil si a macedoneanului Grozdanovski, George Copos spune ca la Rapid nu va mai veni nimeni, dar este posibil sa mai plece jucatori.

"Miine (n.r. - astazi) se va rezolva si situatia lui Grozdanovski si odata cu venirea lui se incheie campania de achizitii. Va spun 100% ca nu va mai veni nimeni in aceasta iarna. Eu sint mul- tumit de felul in care a decurs campania de transferuri si sper ca si Razvan este la fel. Nu sintem deficitari pe banda stinga, pentru ca il avem pe Ionut Stancu, care este un fotbalist foarte bun. In privinta plecarilor nu este exclus sa ne despartim si de alti jucatori, depinde si de ofertele care vor fi", a declarat patronul echipei de sub Podul Grant.

Acesta nu a vrut sa precizeze daca exista vreun jucator vizat de acest pericol, preferind sa foloseasca binecunoscuta sa formula: "In afara de Dani Coman, orice jucator de nationala va fi lasat sa plece daca va avea o oferta buna". Exceptindu-l pe Coman, singurii rapidisti care cocheteaza cu echipa nationala sint Mugurel Buga, caruia George Copos tocmai i-a marit salariul, Vali Badoi, indispensabil pe banda dreapta, si Marius Maldarasanu, aflat in relatii tensionate cu conducerea alb-visiniilor.

Grozdanovski, numarul zece

Jucatorul macedonean a evoluat aseara pentru ultima data in campionatul cipriot, in confruntarea in meciul pe care Omonia Nicosia l-a disputat in deplasare la Agia Napa. Grozdanovski va ajunge luni in Romania, cind va semna un contract pe trei ani, urmind sa cistige 180.000 de euro pe sezon. Fotbalistul va pleca marti alaturi de lotul rapidist in cantonamentul din Insulele Canare. Dupa ce Karamian s-a transferat la Timisoara si Vali Negru la Urziceni, au ramas vacante numerele zece si opt.

Desi s-a crezut initial ca Zicu va fi noul decar in formatia alb-visinie, acesta a tinut sa precizeze ca vrea sa ramina la vechiul numar: "Eu m-am obisnuit cu sapte pe tricou sichiar nu ma gindesc sa-l schimb". Astfel noul decar va fi cel mai probabil Grozdanovski, un jucator ce poate evolua pe banda stinga, dar care isi poate asuma si rolul de conducator de joc. Fotbalistul este primul de origine macedoneana care evolueaza in campionatul roma nesc.

Karamian vrea sa-i bata

Artiom spune ca nu regreta despartirea de Rapid si ca va incerca sa se impuna impotriva fostilor coechipieri. "Am multi prieteni in Giulesti, dar in meciul direct voi face tot posibilul sa cistig, pentru ca sint profesionist si aceasta este datoria mea. Nu m-am inteles cu domnul Copos, dar nu-i port pica. Cred ca este un om bun si va avea grija de Rapid", a spus jucatorul.

"Am furat meseria"

Viorel Moldovan a fost prezentat simbata ca noul antrenor secund al Rapidului, inlocuindu-l pe Cristian Petre, care va prelua Rapid II, echipa ce joaca in Liga a III-a. "Eu am lucrat cu foarte multi antrenori de valoare. De la fiecare am furat cite ceva, chiar daca totul este secret. Important este sa stii sa acumulezi, sa fii atent la fiecare detaliu si sa valorifici ceea ce vezi. Am invatat multe de la Razvan Lucescu, dar si de la Cosmin Olaroiu", a declarat cel supranumit Moldo-gol. Tehnicianul Rapidului si-a felicitat elevul si, totodata, i-a oferit ajutorul sau, urindu-i sa antreneze pe Real Madrid.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.