Dupa cum Sport Total a mai semnalat, se pare ca Gigi Becali nu-l are deloc la inima pe golgeterul echipei din ultimii patru ani, Nicolae Dica. Ultima declaratie a patronului stelist vine sa intareasca aceasta supozitie, latifundiarul din Pipera nesfiindu-se sa spuna ca acesta nu va valora niciodata cit finul sau, Mirel Radoi. Patronul crede ca nu-l poate da pe Dica pe o suma mai mare pentru ca, in opinia sa, acesta nu are viteza si forta.

Chiar daca Dica a fost principalul artizan al trecerii ros-albastrilor in primavara europeana, marcind patru goluri in grupele Ligii Campionilor, el ra- mine un personaj care nu prea este dorit de Gigi Becali la echipa. Insa acesta nici nu ar vrea sa-l vinda pe bani putini, constient de faptul ca, in acest moment, Dicanho este principala tinta din lotul ros-albastrilor pentru echipele din straina tate.

Numai ca oficialul stelist nu pierde nici un moment ocazia de a-i minimaliza valoarea atacantului, declarind ieri ca acesta nu face mai mult de sase milioane de euro, adica suma pe care el o cere in schimbul juca torului, si nu 20 de milioane, asa cum sustinea, intr-o declarat ie de acum citeva zile, Dumitru Dragomir. "Mitica se pricepe, e baiat destept, dar nu la nivelul meu. Niciodata nu va face Dica 20 de milioane. El este acum cel mai talentat jucator al nostru, dar valoarea lui e de sase milioane. Cred ca doar Mirel Radoi poate face 20 de milioane", a spus Gigi.

Despre strategia de transferuri a clubului din Ghencea, patronul echipei a fost transant, dezvaluind si faptul ca Steaua il urmarea de mai mult timp pe Croitoru. "L-am vrut pe Croitoru de doi ani, pentru ca are exact ce-i lipseste lui Dica, adica forta si viteza". Referitor la plecarea lui Dicanho de la echipa campioana, trecere care s-a tot vehiculat in mass-media, Gigi Becali a spus ca e greu de crezut ca acum sa-l mai cumpere cineva, pentru ca lotul a plecat deja in pregatirea de iarna. "Daca o sa primesc sase milioane de euro, atit cit vreau eu, o sa-l dau pe Dica. Altfel, nu".

Gigi, despre Cupa UEFA

Patronul echipei din Ghencea a declarat, referitor la adversarul pe care Steaua il va intilni in saisprezecimile Cupei UEFA, FC Sevilla, ca: "ei sint o echipa puternica, se afla inaintea Barcelonei si Realului din Madrid. Mie-mi convine asta, ca, atunci cind o s-o eliminam, nu va mai avea nimeni nimic de spus". Latifundiarul a si dezvaluit pe ce se bazeaza cind spune asta. "Steaua straluceste mai frumos. Are mai multe meciuri internationale, plus lotul complet care ne permite sa facem diferite strategii de joc. Daca vom elimina Sevilla, nu ne mai opreste nimeni, fluturam Cupa pe Maybach". Altfel, Becali a precizat ieri ca portughezul Carlos nu va mai primi nici un ban de la Steaua, dupa ce a fost de acord cu rezilierea contractului.

I-a dat bani lui Buga!

Gigi a marturisit ca a fost foarte aproape sa-l transfere

Dorind sa-l intepe pe George Copos, cel care spusese despre Buga ca e un mare rapidist si ca din aceasta cauza si-a prelungit intelegerea cu Rapid, Gigi Becali a declarat ca atacantul de sub Podul Grant a trecut pe la el pe la birou, impreuna cu impresarul sau, pentru ca avea nevoie de 55.000 de euro imprumut. "Buga e rapidist mare de tot. Numai ca a trecut pe aici, sa-i dau 55.000 de euro imprumut. Ati inteles? E rapidist mare de tot. Dar nu stiu cum a venit la patronul Stelei sa-l imprumute? Adica, intelegeti, sa nu se zica, ca, vezi Doamne, am contactat un jucator inainte de terminarea contractului�, a spus patronul echipei campioane. Despre fotbalistul Mugurel Buga, Gigi n-a spus decit ca l-ar fi dorit la echipa, pentru ca �e un jucator care-mi place mult, deoarece are viteza si forta, dar n-am putut sa-i pacalim".

Latifundiarul din Pipera a fost la un pas de a-l suna pe Copos, conform spuselor sale, si de a-i plati cei 800.000 de euro pe care acesta ii cerea in schimbul atacantului. "Am vrut sa-l sun, dar nu te poti lua dupa niste comunisti, ca nu stii ce spun si ce vor sa faca de fapt. Copos s-a nascut comunist, singele lui e de comunist, caracter de comunist, si asa va muri. Dar eu ramin prieten cu el".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.