Antrenorul portughez al echipei Chelsea, Jose Mourinho, s-a decis sa plece la finalul sezonului de la formatia londoneza in urma rezultatelor slabe din ultima vreme, scrie cotidianul The Sun, in editia sa de ieri. Dupa mai multe meciuri terminate la egalitate, atat in campionat, cat si cu modesta Wycombe, in Cupa Ligii, Jose Mourinho a hotarat sa parasesasca pe Chelsea. "Gata, m-am saturat! La vara plec sigur de la Chelsea. Inca nu stiu unde", a declarat ieri portughezul, conform publicatiei britanice.

Principalul motiv pentru care tehnicianul vrea sa se desparta de londonezi este subminarea autoritatatii sale pe "Stamford Bridge", de catre Frank Aresen, seful "scouter"-ilor de la Chelsea, caruia i s-a dat in vara putere absoluta in ceea ce priveste transferurile. Mourinho l-a acuzat in dese randuri pe Aresen, considerandu-l vinovat pentru faptul ca l-a vandut in 2006 pe Gallas la Arsenal, una dintre "stancile" defensivei londoneze. Viitoarea destinatie a lui Mourinho pare sa fie formatia italiana Inter Milano, desi portughezul refuza sa recunoasca insa acest lucru. Totusi, aceasta varianta a fost oarecum confirmata de fostul sau "secund" de la FC Porto, Cesar Peixoto, care a declarat ca "Mourinho isi cauta o casa in Milano".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.