Cei sase romani care au intrat in calificarile competitiei masculine a turneului de Grand Slam au parasit intrecerea din prima faza, Victor Hanescu fiind singurul care va juca pe tabloul principal

Ajuns la varsta de 33 de ani, lui Andrei Pavel ii este tot mai greu sa faca fata in circuitul profesionist. Aflat dupa 10 ani in calificarile unui turneu de Grand Slam, "Cneazul" a parasit competitia inca din primul tur, fiind invins de Viktor Troicki, scor 6-3, 4-6, 4-6. Sarbul, in varsta de numai 20 de ani si clasat pe locul 209 ATP, a avut nevoie de numai 125 de minute pentru a trece de roman, care a inregistrat 38 de greseli nefortate si a avut un procentaj de reusita la primul serviciu de 47%.

Din pacate, niciun jucator roman nu a reusit sa treaca de acest prim tur al calificarilor. Adrian Ungur a fost intrecut, cu scorul de 6-7 (5/7), 6-3, 6-2, de danezul Kenneth Carlsen, cap de serie numarul 27, iar Victor Crivoi a fost invins, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, de polonezul Lukasz Kubot, al 13-lea favorit. in ceea ce-l priveste pe Victor Ionita, acesta a fost inlocuit pe tabloul calificarilor cu spaniolul Pablo Andujar, pentru ca a avut probleme medicale.

Intrati mai tarziu in concurs, atat Adrian Voinea, cat si Dacian Craciun au esuat in tentativa lor de a ajunge in turul secund. Voinea a abandonat intalnirea cu sarbul Boris Pashanski, cap de serie numarul 11, dupa ce a castigat clar primul set cu 6-1 si se afla la egalitate, scor 2-2, in cel de-al doilea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.