Portughezul ar vrea mai multi bani de la patronul sau, pentru transferuri
Ceea ce parea o poveste de iubire fara sfarsit risca sa se termine cu un divort zgomotos. Dupa ce si-a vazut echipa umilita in Cupa Ligii Angliei, 1-1 cu Wycombe Wanderers (liga a patra), Jose Mourinho a lansat un atac mai mult decat neasteptat.

Tehnicianul lusitan se plange de lipsa banilor de transferuri, trimitand sageti catre patronul Roman Abramovici. "Am gasit jucatori pe care as dori sa-i aduc la echipa, dar ei nu pot veni. Acest lucru se intampla din cauza conducerii clubului. Eu am cerut jucatori si nu e vina mea ca nu au ajuns. Nu e clubul meu, eu sunt doar un manager", a declarat Mourinho, care, de la sosirea sa pe Stamford Bridge, a cheltuit sute de milioane de euro pe vedete ca Essien, sevcenko, Robben sau Shaun Wright-Phillips. Vorbele tehnicianului intaresc zvonurile conform carora divortul de clubul lui Abramovici este iminent.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.