Decizia de a semna inca de acum cu echipa din SUA i-a venit lui "Becs" dupa ce directorul sportiv al lui Real Madrid, Predrag Mijatovic, a anuntat ca englezului nu i se va prelungi contractul de joc cu formatia "galacticilor". "Ma asteptam sa ajungem la o noua intelegere, deoarece familia mea s-a obisnuit foarte bine cu viata din capitala Spaniei. Am analizat mai multe variante alaturi de familie si agentul meu si am ales sa joc in Major League Soccer", a declarat sex-simbolul David Beckham, care, din vara, va putea sa petreaca mai mult timp cu bunul sau prieten, actorul Tom Cruise.

Oferta facuta de americanii de la Los Angeles este si mult mai avantajoasa pe plan financiar pentru Beckham, decat cele venite de la cluburile din Europa.

Presedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, i-a facut o oferta tentanta internationalului englez, imediat de la aflarea vestii ca Real si-a reglat conturile cu sex-simbolul "Becs", insa fotbalistul a refuzat. Se pare ca vrea sa puna capat carierei, departe de fotbalul de calitate care l-a transformat dintr-un jucator specialist in executarea loviturilor libere intr-un megastar al reclamelor.